Home

Fabrikanten

Nieuw Eroscillator - 2 Gold Stimulator Bekijk groter

Eroscillator - 2 Gold Stimulator

Nieuw product

De Eroscillator is de nummer 1 gewaardeerde stimulator. Het is klinisch aangetoond dat het effectiever werkt dan andere vibrators, en dat het meer, krachtiger en langer durende orgasmes levert.

Meer details

€ 339.00

Meer informatie

De Eroscillator is de nummer 1 gewaardeerde stimulator. Het is klinisch aangetoond dat het effectiever werkt dan andere vibrators, en dat het meer, krachtiger en langer durende orgasmes levert. Slimme oscillerende motor Krachtige stimulatie Een technologische doorbraak voor intense orgasmes, de accessoires van de Eroscillator worden direct op de oscillerende motor bevestigd wat zorgt dat de bewegingen slim en constant door de attributen worden geleid. Veel vrouwen hebben hun eerste orgasme gekregen met de zachte en constante support van de Eroscillator. Meerdere toebehoren Een verscheidenheid aan gelukservaringen. Gebruik verschillende toebehoren in je reis naar opwinding en ontdek nieuwe landschappen van gelukzaligheid. Ergonomisch ontworpen De vrijheid om je te concentreren op je eigen orgasme. De Eroscillator is fluisterstil en de makkelijk te bedienen knop en de toebehoren komen nooit tussen jou en je orgasmes. Gebruik de oscillerende kop op je clitoris en bereik enorme orgasmes met weinig tot geen moeite. Grote verscheidenheid aan instellingen De optimale plezier intensiteit Met meerdere instellingen is de optimale stimulatie heel dichtbij. Zwitserse bouwkunde Betrouwbare kwaliteit Zorgvuldig bedacht ontwerp, ongelooflijke aandacht voor detail en componenten van topkwaliteit zorgen dat de Eroscillator stevig en waterbestendig is. Betrouwbare kracht Onbeperkte tevredenheid. Geniet van grenzeloos plezier omdat de Eroscillator nooit opgeladen hoeft te worden en nooit verzwakt tijdens het gebruik doordat het geen batterij heeft. In tegenstelling tot vibrators die werken op een batterij zal de Eroscillator het niet laten afweten op de meest ongelukkige momenten. Inclusief in deze versie: - Eroscillator - + Extra Power - Gouden bedekking - Gouden opbergdoos - Bal en beker accessoire - Druiven en hanekam accessoire - De snor van de Franse legionairaccessoire - Zeven parels van de orient accessoire - Golden Lepel accessoire - G-Point - Ultra zachte vingertop accessoire - Dr. Ruth Primer over zelfbevrediging - 1 Jaar garantie

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Eroscillator - 2 Gold Stimulator

Eroscillator - 2 Gold Stimulator

De Eroscillator is de nummer 1 gewaardeerde stimulator. Het is klinisch aangetoond dat het effectiever werkt dan andere vibrators, en dat het meer, krachtiger en langer durende orgasmes levert.