Tepelklemmen

Tepelklemmen
Tepelklemmen

Tepelklemmen Er zijn 19 producten

Toont 1 - 19 van de 19 items
 • € 13.95

  Deze verstelbare gevederde tepelklemmetjes zijn voorzien van luxe zachte veren die de huid prikkelen als ze zwaaien. Extra spannend voor een exclusieve burlesque opvoering in de slaapkamer! Verstelbare tepelklemmen met decoratieve zwarte veren.

  € 13.95
 • € 16.95

  Zwelg in het tussengebied van genot en pijn wanneer je jezelf verliest aan de langzame intensiverende sensaties van deze tepelklemmen met gewichten. De aanpasbare druk grijpt je tijdens het dragen om je gevoeligheid te escaleren tot je smeekt om je erotische vrijlating.

  € 16.95
 • € 12.95

  Een paar gecoate tepelklemmen, met spanningsaanpassingen, zijn bevestigd aan een nikkelvrije, ketting van 33 cm. Met slechts 31,2 gram, zijn ze perfect voor tepelstimulatie en kunnen worden gebruikt voor andere gevoelige gebieden.

  € 12.95
 • € 26.95

  De prachtige, veganistische lederen halsband met tepelklemmen zorgt voor een constante stimulatie. De zachte, dubbelle en handgestikte PVC kraag is aanpasbaar met een kwalitatieve, rolgesp sluiting. De twee tepelklemmen zijn bekleed en kun je aanpassen naar de juiste spanning. Ze zijn bevestigd aan de kraag met een ketting. Perfect voor tepelstimulatie en...

  € 26.95
 • € 41.95

  Lederen kwastjes van Crave.

  € 41.95
 • € 23.95

  2 volledig instelbare multifunctionele tepelklemmen. Zachte kussentjes voor extra comfort kunnen ook worden verwijderd. Ook de spanning op de klemmetjes kan aangepast worden, waardoor ze perfect zijn voor tepelstimulatie en vele andere gevoelige gebieden. Mooie zilveren en zwarte hangers maken deze look af.

  € 23.95
 • € 17.95

  De Nipple Suckers kun je samenknijpen voor een extra intense zuigkracht. De bovenkant van de Nipple Suckers is zo ontworpen, om de Lamp is ontworpen om de gevoeligheid en bloedsomloop te verhogen.

  € 17.95
 • € 23.95

  Nieuw met nipple play? Deze tepelklemmen zijn perfect voor de beginner. Schuif de Rringen naar beneden om de klemmen zo strak mogelijk te zetten als je wilt, voor een intense sensatie. De zachte kussentjes aan de uiteindes zorgen voor extra comfort en de rode en zwarte juwelen voegen een vleugje stijl toe ter decoratie.

  € 23.95
 • € 22.95

  Geweldig voor handsfree erotische stimulatie. Perfect voor de beginner. Schuif de Rringen naar beneden om de klemmen zo strak mogelijk te zetten als je wilt, voor een intense sensatie, terwijl de kettingen over de buik vallen. Zachte kussentjes aan het eind voor extra comfort.

  € 22.95
 • € 13.95

  2 volledig verstelbare multifunctionele klassieke klemmen voor hem of haar. Zachte verwijderbare kussentjes aan het eind voor extra comfort. De spanning op de klemmen kun je aanpassen, waardoor de clips geschikt zijn voor zowel tepel stimulatie, als ook vele andere gevoelige gebieden.

  € 13.95
 • € 14.95

  Verbeter nachtelijke ervaringen en ontdek de opwindende intensiteit van een weinig subtiele zuiging met Nothing but Sensation, een set van 2 tepel zuigers. Knijp en laat lucht vrij op de tepels om een zachte vacuüm te creeren dat de grootte en gevoeligheid verhoogt.

  € 14.95
 • € 23.95

  Zachte sensatie wordt een lichaamstrillende prikkeling met Sweet Torture, een set van bullet-aangedreven vibrerende tepelklemmen. Fluweelzacht siliconen is voorzien van een slide-to-fit toggle dat blijft zitten zonder te knijpen, zodat je niets anders voelt dan een prachtige stimulatie.

  € 23.95
 • € 19.95

  Ben jij een van die gelukkige mensen die alleen al op een hoogtepunt komt enkel door tepelstimulatie? Of ben je iemand die alles over de gevoeligheid van de tepels wilt ontdekken. Tepelklemmen zijn de snelste en eenvoudigste manier om je reis naar de hemel met een ‘tepelgasme' te starten.

  € 19.95
 • € 18.95

  De rijke zwarte kralen zijn een lust voor het oog en de ketting weerspiegelt zelfs het geringste beetje licht in de donkerste kamers.

  € 18.95
 • € 29.95

  De rijke zwarte kralen zijn een lust voor het oog en de ketting weerspiegelt zelfs de geringste beetje licht in de donkerste kamers.

  € 29.95
 • € 29.95

  De sprankelende druppelvormige kristallen aan het einde van elke ketting nodigen je uit. De enige tranen die deze avond worden vergoten zullen zijn die van eindeloze passie. Materiaal: 35% zirconia, 20% nikkelvrij metaal, 20% koper, 20% stannum, 5% rubber Inclusief: 45,72cm druppelvormige tepelklemmen

  € 29.95
 • € 28.95

  Met deze parels zal je je elegant voelen, terwijl de met rubber bedekte tepelklemmen dienen als een constante herinnering dat het gevoel van een beetje pijn je genot geeft.

  € 28.95
 • € 22.95
  Nieuw

  Verhoog de sensaties op de tepels met nepbont en flexibele klemmen. De bonte tepelklemmen kunnen met of zonder zwarte doppen worden gedragen om de sensatie te intensiveren. Intensifieer het voorspel van het hele lichaam en plaag alle erogene zones met deze pluizen bol

  € 22.95
 • € 22.95
  Nieuw

  Verhoog de sensaties op de tepels met nepbont en flexibele klemmen. De bonte tepelklemmen kunnen met of zonder zwarte doppen worden gedragen om de sensatie te intensiveren. Intensifieer het voorspel van het hele lichaam en plaag alle erogene zones met deze pluizen bol

  € 22.95
Toont 1 - 19 van de 19 items